Loading

Колиба код Милунке

У самом цен­тру Злат­и­б­ора, на месту бившег ресторана Колиба, отворен је нови, адап­ти­ран и рен­ови­ран ресторан наз­ван Колиба код Милунке. У пот­пуно новом руху, ресторан у срп­ском национал­ном духу, нуди ком­плетну понуду национал­них јела и пића. Колиба код Милунке носи име по надалеко чувеној и поз­на­тој куварици у чију су се умешност спре­мања хране увер­или многи. Поп­у­ларне цене хране, спремљене на изврстан начин, уз при­јатан амби­јент и про­фе­сион­ал­ност и љубазност особља изд­ва­јају Колибу код Милунке на посебно место међу злат­и­борским ресторан­има. Спољашњост ресторана не одудара од златиборских пејзажа на које се пружа диван поглед са простране баште, на којој је подједнако пријатно чекати свеже летње златиборске вечери, као и сунчати се на зимском сунцу. Као и све друго у овом ресторану и љубазност и госто­прим­ство су искрени, прави домаћин­ски. Гос­тима који су смештени на Злат­и­бору нуди се могућност пан­сионске исхране, и то по жељи и избору самих гостију. Могуће је и орга­ни­зо­вање разних прослава: првог рођен­дана, прослава фирми, осам­наестих рођен­дана и других у чему се ресторан Колиба код Милунке већ доста пута показала и доказала као одличан избор!
Резервишите Ваше место

О нама

Како смо успели да топлину кућне атмосфере пренесемо у наш ресторан? Како успевамо да сваког госта дочекамо и испратимо са осмехом? Како то да је свако наше јело најбоље које сте икада пробали? Врло је једноставно… Ми све радимо од срца! А да не будемо скромни има ту и доста знања, стицаног дугим низом година. Годинама смо ми меркали колико да посолимо, колико да пошећеримо, како да останемо љубазни, а да не будемо наметљиви… И, сигурни смо да смо нашли праву меру! Вредне руке, срдачни осмеси, пријатно „Добродошли“ и искрено „Дођите нам опет“, ето, тако ја то укратко код нас! А како је тек, када у вечерњим сатима засвира и музика! Не, не, не смемо и то да Вам кажемо… Позивамо Вас да једном дођете код нас, други пут ћете се сами вратити, јер Колиба код Милунке је Колиба свих наших гостију!
Галерија фотографија

Шта би требало пробати у нашем ресторану

У нашем ресторану служимо домаће специјалитете у домаћинским порцијама! Питате се шта би требало пробати када дођете у Колибу код Милунке? За доручак предлажемо: топлу лепињу са кајмаком, златиборски специјалитет — комплет лепињу, савијаче од домаћих кора, качамак од пројиног брашна са поточаре, Милункин доручак… Пошто нећете моћи да одолите нашим гурманлуцима, очекујемо Вас на ручку са домаћим супама и чорбама, свадбарским купусом, телећим рибићем у кајмаку, златиборком мућкалицом, телећим сачем, златиборском шницлом, специјалитетима од роштиља и рибљим специјалитетима. А тек када све то засладите чувеним Милункиним баклавама и домаћим питама можете мирне душе да одете из наша Колибе, али само до јутра до новог доручка, када Вас поново чекамо на истом месту у нашој и Вашој Колиби код Милунке.
Наш мени

Вредне руке

Постојаћемо све док наши гости буду задовољни нама и нашом услугом!